tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kalapakasteita, melkein

Tulipa hankittua lisää pieniä taistelukaloja kasvamaan isoiksi ja kauniiksi taistoiksi. Aqua-webin kautta (  http://www.aqua-web.fi/forum/  ) onneksi löytyy paljon harrastajia sekä vertaistukiryhmäksi ;-) että potentiaalisiksi kauppakumppaneiksi. Sieltä löytyivät nämäkin taistot myyntipalstalta. Hakureissu olikin vain vähän vauhdikkaamman puoleinen. Kävimme useissa paikoissa ja aktiivisesti olimme juuri eksymässä kotiinpäin Talman takametsistä. Kalat matkasivat takapenkillä, ulkona noin -15 C pakkasta. Kesken kaiken autosta sitten kuului rusahdus ja toinen etukulma repsahti eli auto muuttui keskellä risteystä ajokelvottomaksi. Toisaalta Luojan lykky ettei oltu keskellä Nukarin suoraa tai moottoritietä.

Auto ajettiin lähimpään valaistuun parkkiin ja tutkimus alkoi. Repsahduksen syyksi paljastui auton alatukivarresta irronnut pultti. Siinäpä sitä sitten oltiin kesken reissun risan auton kanssa. Kalaset päätyivät povariin lämmittelemään ja auto sai lukuisan määrän kirosanoja osakseen. Onneksi isäntä ensinnäkin oli mukana ja toisekseen on erittäin kätevä käsikseen. Onneksi myös ystävät olivat lähellä, puhelimen päässä. Yksi toi valikoiman pultteja ja työkaluja, toinen kuumavesipulloja ja kalaset saatiin kylmä... eikun lämpölaukkuun jatkamaan matkaa turvallisesti kotiin.

Yleisesti ottaen tylsyys on täysin aliarvostettua. Vaikka seikkailu päättyikin onnellisesti, annoin kalasille nimiksi Pultti, Pakaste ja Puikko.


Pikkuinen Pakaste.

Taistelukalanaaras nimeltä Pakaste.

Neitokala Pakaste.


Vähän tärähtänyt Pakaste.

Taisto nimeltä Pultti. Tosin lieneeköhän hän sittenkin Päivi?

Pultti.

Pikkuinen kalanen Puikko.

Puikko, taistotyttö, joka käyttää pyjamaa.
 Tässä myös joitakin kuvia hieman vanhemmista taistoista. Nätti vain sattuu olemaan niin nätti, väri on mielestäni erittäin kaunis. Piltin kohdalla puhe vanhemmista taistoista on sikäli liioittelua, että koko lienee sama kuin Pakaste-triolla, mutta se vain on ollut täällä kauemmin. Saapa nähdä mimmoinen aarre hänestä vielä kasvaa :-)
Nätti. Onkohan kyseessä pitkäeväinen naaras vai sittenkin poika nimeltä Päivi?

Piskuinen Piltti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti