sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Uutukaisia

Uusia juttuja taas parillakin tavalla. Taloon tuli pari pikkukalasta lisää, täytyy kuvata niitä myöhemmin.

Toinen uusi juttu tavallaan on letku. Meillä kun on aina hoidettu siivous käsipelillä ja ämpäreillä raahailemalla. Jossain vaiheessa hoksasin, että kumpikin yrittää luistaa viikottaisesta siivouksesta. Altaita on vähän turhan monta nykyisellään näillä välineillä hoidettavaksi. Siinä vaiheessa alkoi salainen juonenpunonta isännän päänmenoksi... ;-)
Eräänä päivänä sitten houkuttelin isännän rautakauppaan kanssani ja aloin muistella hänen puheitaan edellisen elämän suuresta akvaariosta. Että mitenkäs ne menikään ne kaikki putket ja letkut ja liittimet, kun en ihan kaikkea ole ymmärtänyt ja voisitko näyttää, jos täällä on sopivia osia. Josko siis vaikka ymmärtäisin paremmin kun näkisin ne kaikki härpäkkeet....
Ja niinhän siinä kävi, että ne kaikki letkut ja liittimet ja härpäkkeet osineen tulivat samalla ostosreissulla, vaikka tarkoitus olikin (isännän mielestä) hakea vain kukkasipuleita esikasvatusta varten. Isäntä innostui rakentelemaan systeemit hanoineen kaikkineen saman tien.
Isäntä myös innostui kokeilemaan uutta hienoutta, enkä tietenkään vastustellut. Kauhistelin vain lapon täytön hankaluutta, mutta se on kuulemma tekniikkalaji ja hän kyllä osaa. Eli isäntä hoitaa vedenvaihdot tätä nykyä.

Niinpä molemmat tällä hetkellä nautiskelemme tilanteesta. Isäntä, koska sai uuden lelun, sen suunnittelu- ja kokoamisvastuun sekä monta mahdollisuutta päteä sen kanssa. Minä, koska joku muu hoitaa akvaarioharrastuksen raskaat hommat.
Erittäin harvinainen win-win -tilanne ;-)

Aurinkoista kevättä kaikille!

1 kommentti:

  1. Tuli muuten yksi erinomainen tekosyy lisää pitää letunpaistopäivä. Täytyyhän sitä jotenkin kilttiä miestä kiittää :-)

    VastaaPoista