sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Hieman kuulumisia

Tässä onkin jo vierähtänyt tovi edellisistä päivityksistä. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, olen muun muassa myynyt pari allasta pois ja vielä olisi ihana räkkini myytävänä.

Kaloistakin olen osasta luopunut olosuhteiden pakosta. Kaikesta ja kaikista en kuitenkaan luovu. Täytyy vaan sovitella altaat niin, että keuhkotkin niiden määrän kestävät.

Tässä muuten yksi ihan pikkuinen muutos. Nikolai on nykyisin lähes täysin sininen, butterfly-kuviosta on vain aavistukset jäljellä.



Tämä on talon uusi vanha uros. Rimpsu  oli tullessaan ihan pieni ja vaatimaton, mutta nyt on rimpsuja pyrstössä vaikka muille jakaa.


Pulttikin on muuttunut kovasti. Sille iski pyrstöön joku kumma syöpyminen, joka vei kolme neljäsosaa pyrstöstä. Muille eville ei tapahtunut mitään. Mitkään lääkkeet eivät auttaneet, mutta reipas suolakylpy kyllä onneksi auttoi. Pyrstö ei varmaankaan enää entisiin mittoihinsa kasva, mutta on sentään jo paljon parempi kuin se syöpynyt nysä. Mutta kuten näkyy, väri on kaunis pyrstön pituudesta huolimatta.


Muuten tuli tehtyä pieniä uudelleenjärjestelyjä. Rasborat ja ravut ovat nyt paljon kätevämmin katselukorkeudella. Jopa koirat seuraavat näiden hehkurasboroiden singahtelua kiinnostuneena. Niinpä lasissa onkin aina välillä kuononjälkiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti